И най- важният хороскоп за 2018 за всеки- какво здраве ви чака и за кои болести трябва да внимавате най- много

Годината, която идва, е свързана с планетата Венера и по тази причина хората е необходимо да внимават с болестите, предавани по полов път. Няма да сбъркат, ако съчетават удоволствието с предпазните средства.

Податливите на внезапни страсти, наричани непрекъснато хора „със слаби ангели”, нека не забравят, че може да им излезе скъпо и прескъпо мимолетното преживяване.

Така че, не изпитвайте неудобство да заявите категоричната си позиция за употреба на предпазни средства.

Годината ще предразполага към развлечения, любовни авантюри и изневери. Нараства податливостта към емоционални преживявания след бързи запознанства, към ласкателства, разточителства, посещения на луксозни места, подаръци и случайни връзки с разочарования в последствие. При употребата на лекарства не се стремете към експерименти, вземете най-обиновеното.

 

Уязвими органи: пикочно-половата система, пикочен мехур, бедра, кръвоносни съдове, сливици, гърло, уши, зъби, жлези, бъбреци.

 

Годината ще бъде и много податлива към разкрасителни процедури, операции, стремеж към демонстративно отслабване или състезателни амбиции, свързани с красотата. Това може да докара на амбициозни жени, особено от зодия Телец или Везни, много изтощителни проблеми. На жените от зодия Везни, особено склонните да оголват талията и поясната част на тялото си, нека препоръчаме да не следват тази безсмислена и нехарактерна за географската ни ширина мода, за да не се сдобият със сериозен хроничен проблем. Не експериментирайте с нови козметични средства и процедури върху кожата си. Оставете само досега изпитаното в практиката ви. Да се има предвид, че под влияние на Венера всяко заболяване може да остане скрито, затова обръщайте внимание на интуицията си и сънищата, които имате.

Добре е да знаете освен зодиакалния си знак и асцедента си, изгряващия знак според часа си на раждане – за да си съставите по двата показателя по-точна картина за уязвимите си места по тялото. Ако сте имали характерни проблеми през 2004 г. или 2011 г., добре е да проверите отново как стоят нещата с тях.

Добре е да знаете и лунния си ден при раждането си, в коя фаза на луната сте родени – научава се от Лунния календар на рожденната ви година. Точно този ден е за предпочитане, когато трябва да действате или да предприемате важни неща, без значение в каква област са: здравословна, служебна, домашна, финансова. Този ден е от особено значение в здравословен смисъл, понеже е най-силен за начало на оздравителен процес.

 Всеки зодиакален знак има своите характерни болести. Препоръките се отнасят и за тези, които имат на асцендента си посочения зодиакален знак. Пример: вие сте родени през януари – зодия Козирог , но имате според часа на раждането изгряващ знак Лъв в първия си дом. Следователно вие е необходимо да се съобразите с препоръките и на Козирог, и на Лъв, за да направите своите изводи за грижата си за здравето през започващата година.

 

ОВЕН

Невралгии, мигрена, безсъние или обратно – сънливост са възможни с учестени симптоми през годината. Да се внимава с травми по време на зимни или летни спортни занимания. Не търпи пасивност, дразни се от бавни действия, ако чака някого, също. Скрива чувствителността си и своята ранимост. Добре е при Новолуние и Пълнолуние да взима успокояващи чайове и да прави чести пешеходни маршрути. За лечение при Овен са подходящи дните, когато Луната се намира във Везни. За първите 3 месеца от 2018 г . това са датите: 7, 8 ,9 януари, 4, 5, 6 февруари, 3, 4, 5 март. Парите, които ще отделите при лечението, ще бъдат най-добре използвани именно през тези дни. Очаквайте в резултат прекрасно усещане за новост, подобрение.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът не обича да информира за своите здравни проблеми, често се надценява и смята, че нищо му няма. И когато дойде проблемът, му е като гръм от ясно небе. Никак не го съветвам да се впуска в любовни авантюри, да се прави на голям любовник и прелъстител. Какъвто и успех да постигне, ще му излезе през носа. Поглезете се не с авантюри, а с психическо разтоварване, слушайте преди заспиване спокойна тиха музика, преставайте да мислите за всекидневните преживелици и ще заспивате, което трудно става при вас. Уязвими: гърло зъби, уши, системата на кръвообръщението и органите на говора. Добри дати за лечение: 9,10, 11 януари, 6, 7 февруари, 5, 6, 7, март.

Пазете гърлото си, когато Луната е в зодия Телец, а това в първите три месеца от Новата година са датите: 24, 25 януари, 20, 21, 22 февруари, 20, 21 март. Отнася се за всички зодии, които имат проблеми с гърлото, сливиците, фаринкса. В тези дни, ако е влажно, духа силен вятър и е студено, по-добре не излизайте. Или дишайте през шал, кожена яка, марля.

 

БЛИЗНАЦИ

Обичате да сте в дома си, там се чувствате най-добре и имате чувството, че вършите нещо полезно. За вас обаче е важна разходката, било поради проблеми с раменете, ръцете, стъпалата, било заради стари травми, хронични страдания, които ще напомнят за себе си през тази година. Лесно се разстройвате и преживявате дълго неща, които спокойно други зодии отминават. Вие ги приемате твърде лично и не ви дават покой. Не се учудвайте на бронхиалната си астма, тъй като тя е и следствие от вашите притеснения на нервна основа. Добри дни за лечение 12, 13 януари, 8, 9, 10 февруари, 8, 9 март.

 

РАК

Уязвими са гърди, стомах, черен дроб, жлъчка. Нервната система ви създава нежелание за общуване, разговорите извън вашите интереси ви дразнят, затова не пренебрегвайте един обстоен преглед. Не лекувайте отделен орган, а проследете цялостно организма си, нещата са свързани.

Хранителните навици най-трудно се променят, а изглежда се нуждаете точно от подобна промяна. Въоръжете се с търпение, захванете се, не е толкова трудно, ще свикнете, макар и да не отговаря на вкусовите ви привички. Два месеца на промяна в хранителния режим ще ви върнат в кондиция. Добри дни за лечение на уязвимите органи: 15, 16 януари, 11, 12 февруари, 10, 11, 12 март. Ако имате мечта да оправите вашия бит , дом, направете го от февруари, но не участвайте в изпълнението, оставете други да свършат работата.

 

ЛЪВ

Не трябва да се криете от проблема си, не удължавайте откритието, че го има, отложеното не работи във ваша полза. Без забавяне отстранете тревогата. Вашият самоконтрол е със забавени реакции, понижили сте усещането си за реакция. Защо? Имате обаяние, но искате непрекъснато доказателства, изтощавате се от прекаленото си желание за надмощие и да не изглеждате по-слаб, а единствено победител. Всеки има граница на изтощение. Задоволявате се с еднообразна храна, което ви тормози, но никога няма да си го признаете. Уязвими са: сърце, гръб, артерии, диафрагма, кръвообращение. Добри дни за начало на тяхното лечение: 18, 19 януари, 13, 14, 15 февруари, 13,14 март.

 

ДЕВА

Можете да спечелите дивиденти за здравето си, особено ако са свързани с чужбина. Храносмилателните органи, далакът, задстомашната жлеза, се възстановяват чрез постоянството на хранителния режим. Добавете към него обаче и нов режим на съня си. Внесете ред във всекидневието си, не се заемайте с няколко неща ежедневно. Изберете най-важното, а останалото ден по ден. Имате постоянното желание да свършите накуп всичко, но не може така. Само изтощавате психическата си енергия, а тя се явява важен помощник в лечението на основното, което лекувате. Предпочитани дни за начало на лечение са: 19, 20, 21 януари, 17, 18 февруари, 14, 15, 16 март.

 

ВЕЗНИ

Имате добър шанс да се възстановите, ако боледувате или са ви открили гинекологично заболяване, репродуктивен въпрос, бъбречни проблеми.

Същото се отнася до бронхити, уши, нос, гърло. Диабетиците трябва особено да са внимателни. Да се спазват диетите. Везната има необходимост от много обич, внимание, някой да се грижи наоколо за тях, да се отнася с добрина и нежност към болния. Това го възстановява допълнително и допринася за увереността на оздравяващия. При липса на добро отношение, Везната лесно се накланя към песимизъм. Годината е особено благосклонна към Телец и Везни, така че имайте го наум, ако трябва да посетите лекарски кабинет. Добри дати за лечение и процедури: 22, 23, 24 януари, 18, 19 февруари, 18, 19 март.

 

СКОРПИОН

си преглед, за който отдавна се гласите. Хайде, направете го, няма кой да го свърши вместо вас. Двойно внимание ви трябва, вземете близък човек с вас, за да ви е помощник поради вашата разсеяност. Имате възможност да се консултирате два пъти, понеже не всеки доктор е на нужното ниво. Между преувеличението и подценяването изберете средната позиция, тя ще е най-точна. Ще спечелите. Уязвими са половите органи, дебелото черво, нервната система. Препоръчително е да не сменяте партньора си, защото после ще съжалявате един за друг. Хармонията между вас, независимо от някои дрязги, ще остане силна и положителна. Добри дни за лечение: 24, 25, 26 януари, 20, 21, 22 февруари, 20, 21 март.

 

СТРЕЛЕЦ

Помислете си защо натрапчиви мисли често ви развалят комфорта, чудите се как да се отървете от тях. Дали не се нуждаете от повече отдих и най-важното повече сън в подходящите за него часове. Объркването на нощта с деня влияе неблагоприятно на нервната ви система и оттам идват лошите мисли.

Намирайте време в свободните дни да пътувате на къси разстояния с добра компания. Ще имате успехи в професионалната си дейност, но за да ги задържите, уредете бита си по нова програма. Тазът, бедрата, вените са уязвими, пробвайте да се ориентирате при първа възможност към специализиран кабинет. Добри дни за лечение са: 26, 27 януари, 23, 24 февруари, 22, 23 март.

 

КОЗИРОГ

Добра интуиция ви предпазва от погрешните хора, ориентира ви към тези, от които може да очаквате внимание, помощ. Дръжте добрите си приятелства близо и се освободете от излишни хора, които ви отнемат от силите, времето и важните посещения. Ще получите това, към което се стремите, без изтощителни усилия. Обаче сте забравили нужното ви движение, гимнастика, поддържането на гъвкаво тяло и ограничаване в яденето. Дано вярното ви чувство да не лъжете себе си, ви накара да влезете във форма. Имате шанса да срещнете стара любов, да възобновите стари приятелства, юридически въпроси, социални контакти.

Това ще подейства добре на физическата ви кондиция. Уязвими органи са колена, кости, хрущяли, кожа. Не правете опити относно подмладяване, лифтинг. Добри дати за лечение на здравословни проблеми са: 28, 29 януари, 25, 26 февруари, 24, 25 март.

 

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте между средата на февруари и средата на март, да не хлътнете в любовна клопка. Нехарактерно за вас, ще изпаднете в любовна омаяност, ще изневерите на иначе така разумния ви поглед и подход към нещата. Скоростта на едно влюбване ще ви разочарова и също така бързо връзката може да приключи. Не оставяйте да бъдете подведени и от наивност или неудобство да не вземете предпазни мерки. Извън любовната връзка, има вероятност да намерите красиво местенце за себе си и да го подредите според вкуса ви. Трудът ви ще е плодоносен, ще допринесе за вашата жизненост. Уязвими места са глезени, стъпала, вени, жлези. Добри дати за лечение на здравословни проблеми са: 29, 30 януари, 27, 28 февруари, 26, 27 март.

 

РИБИ

Възможностите ви за авантюри са няколко, но дали ще се възползвате, е във ваши ръце. Освободете се от грешни илюзии и постъпете рационално към един от предлагащите партньорство. Има вероятност да срещнете брачния си партньор, въпреки че напоследък не го търсите, за разлика от предишни времена. В добра кондиция сте и имате нужда от приятни пътувания, луксозни места, красиви отношения, спокойна обстановка. Може би точно в тази година ще получите необходимото, без да е прекалено. Здравето не ви тревожи, с малки проблеми в ходилата, но за тях има добри решения, модерна ортопедия. Някои кожни проблеми могат да получат разрешение бързо и лесно. Добри дати за здравословни действия от първите три месеца на Новата година са: 5, 6 януари, 1, 2, 3 февруари, 1, 2 март.

Намери ни във facebook