Надникнете в къщата на смъртта минути преди касапницата, ето видео! МВР шеф: Неделчо е изпил шише ракия, младите са били в стаичката и

„Не бих казал, че убийството на толкова много хора в Нови Искър не е трудна задача. Според мен това убийство се е случило към 2-3 часа след новата година. Според мен тези хора вече са си били хапнали и пийнали.

Въпреки, че се твърдеше, че не е имало сложена новогодишна трапеза“.

Това заяви в „Часът на Милен Цветков“ бившият секретар на МВР проф. Николай Радулов.

BRADVA.BG припомня, че само преди дни Радулов обясни подробно как е станала касапницата в къщата на ужасите в Нови Искър, но сега направи скандални предположения. „По време на фойерверките нищо не се чува. Именно тогава според мен са проехтели и куршумите“, подчерта Радулов.

„Младите са се усамотили в стаичката, докато са се възползвали от това, че майката я няма, а бащата през това е изпил според мен едно шише ракия. Бабата по принцип е била на легло и няма как да реагира въобще. Всичко това може да се случи след полунощ като се започне от четири следобед може да са в безсъзнание всички към 2-3 след полунощ“, категоричен бе бившият секретар на МВР. Радулов каза, че не е имало никаква съпротива на голямата ярост, която е напрягала убиеца от вътре.

„Този човек има необходимото образование. Разбира се на шега казано. Той е доктор по престъпленията. Близо десет години е лежал по затворите и близо толкова се е криел доста умело“, поясни бившият секретар на МВР по повод убиеца от Нови Искър Росен Ангелов.

Бивш шеф на Националната полиция посочи с пръст неочакван виновник за кървавата екзекуция в Нови Искър и заяви, че се моли Росен да не види стари хора във вила, която е решил евентуално да нахлуе, защото ще ги убие. Подобна тревога изрази и експертът Славчо Велков, който предупреди, че Росен дори може да вземе заложник.

Намери ни във facebook