НОВИ РАЗКРИТИЯ! Гледката е по-страшна от филм на ужасите! Ето всичко за самоубийството на масовия убиец Росен Ангелов!

Издирваният за шесторното убийство Росен Ангелов се е самоубил. Тялото му е намерено в Луково, съобщи БНР, позовавайки се на МВР.

56-годишният Ангелов се е самоубил с малокалибрено оръжие по първоначални данни.

Тялото е намерено във вилната местност до село Луково, където полицията издирваше обвиняемия за тежкото престъпление.

Припомняме, по време на издирването на Ангелов бе претърсен блок в столичния квартал „Дружба“.

Той беше обвинен задочно за смъртта на шестима души. Първоначално телата на петима бяха открити застреляни в дома им в Нови Искър на втория ден от януари 2018 г. Разследващите предполагат, че убийството е станало навръх Нова година. Откритите са баща, син, дъщеря на съпругата, младеж – неин приятел и възрастна жена – майка на съпругата. Ден по-късно бе обявено, че е открита и дъщерята на възрастната жена – Кети Кюхова, която е майка на момичето, открито в къщата.

Към момента не е изчистена основната версия за убийството. Не е открито и оръжието на престъплението, което според първоначалните изявления на МВР е малокалибрен пистолет.
Първоначалната информация беше, че петимата са застреляни с по един куршум. От брифинга в сряда вечерта на директора на Националната следствена служба Борислав Сарафов стана ясно, че и шестте жертви са застреляни с по няколко куршума. Според него, е отпаднала версията за убийство и последвало самоубийство на някой от членовете на семейството.
Убитият Неделчо Юнаков е бил управител на фирмата „Бау Консултинг Мениджмънт“. Фирмата е била прехвърлена на мъж от Лом на име Камен Благоев. Според регистъра, той притежава десетки фирми.

„Бау Консултинг Мениджмънт“ е била изпълнител по европроект по ОП „Регионално развитие“, започнат през 2012-а година. Проектът е бил за строеж на защитени жилища в Кърджали.

Намери ни във facebook