Още никой не знае! В живота на Деси Банова и Росен Плевнелиев се е случило нещо огромно, вижте! Разкрили са пред Гала, че

Деси Банова и Росен Плевнелиев са прекарали празниците в Банско, където президентът учил новата си половинка да кара ски.

„Мога да се похваля с много сериозен напредък на ските. Имах много добър ски учител. Преди 13 години на Алеко изкарах първото ниво, когато се научих да падам и да правя рало, сега той се погрижи да напредна.

Караше плътно зад мен и ме пазеше от много добрите скиори, защото в такива ситуации е опасно“, похвали се Банова в ефира на Nova.

Още при гостуването си в „На кафе“ Росен и Деси заявиха, че той ще я учи да кара ски, а по-късно в интервю пред „24 часа“ президентът сподели, че подаръкът на синоптичката за Коледа ще бъде ски екип.

„За първи път усетих адреналина от бързата скорост“, сподели Банова.

Деси разказа, че са посрещнали Нова година в Банско в много приятна компания и началото на 2018 г. е било много позитивно.

„Присъствах на едно много специално за мен събитие – организирана среща на целия клас на съучениците на Росен от 7-и до 11-и клас. Наистина страхотни хора, които искаха да се запознаят с мен. Много топло ме посрещнаха. Запознах се с интересни хора. Дай Боже и цялата година да е така позитивна и усмихната“, разказа развълнувана Банова.

Намери ни във facebook