ОПУЛИХМЕ СЕ! Депутатка от БСП хвърли ядрената бомба: Край с Никол! Гришо има ново гадже, уникална е! Ето снимки!

В социалната мрежа тръгна гореща клюка за Григор Димитров

В социалната мрежа плъзна горещ слух за Григор Димитров. Депутатката от БСП Нона Йотова хвърли бомбата, че нашенецът вече има ново гадже. Изпълнителката заяви, че напълно одобрява избора му.

Тя разкри, че става въпрос за 27-годишна красавица.

Нова половинка на хасковлията е от Франция и е негова колежка. Става въпрос за тенисистката Ализе Лим.

Слухове за аферата му с французойката тръгнаха малко след като връзката на нашенеца с Мария Шарапова приключи. Още тогава се появиха слухове, че той е интимен с колежката си от Франция.

Миналата година през месец май отново тръгнаха слухове за връзката на Гришо с красивата тенисистка. Двамата бяха засечени във френски ресторант. Красивата Ализе аплодира Григор Димитров няколко пъти от трибуната на корта във Франция.

Очарователната 27-годишна дама все още е много далече от топ 100 в големия тенис. Но за сметка на това се радва на голяма популярност. Тя се слави като една от най-красивите тенисистки не само в родината си, но и в света.

След като Нона Йотова обяви промяната в любовния живот на Григор Димитров, последва вълна от коментари.

Някои от тях бяха в полза на тенисиста и феновете му заявиха, че одобряват напълно избора му. Други го критикуваха за това, че дълго се е излагал с връзката си с по-възрастната от него Никол Шерцингер, видя Хот арена.

За последно двамата бяха заедно за коледните празници. Влюбените празнуваха в САЩ, след което Гришо замина за турнира в Австралия, където защити достойно титлата си.

Той и Никол не са виждали от седмица и вече тръгнаха слухове за раздялата им. Дали споделеното от Нона Йотова е истина, предстои да разберем.

Намери ни във facebook