ОФИЦИАЛНО: Тук наистина НЯМА държава! Ето кой е поръчал убийството на приближения до властта бизнесмен Петър Христов!

Това е провокация към властта, коментира Росен Цветков

Убийството на Петър Христов може да е поръчано от „Килърите“, тъй като бизнесменът е помогнал за разкриването на престъпленията им.

Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ разследващият журналист Росен Цветков.
Той припомни, че Георги Вълев, който е съгражданин на Христов, и други двама от бандата получиха доживотни присъди. Затова те може да са поръчали разстрела му.


„Бизнесменът е близък до ГЕРБ, но отказва да влезе в политиката през 2013 г. Може да се каже, че това убийство е провокация към властта. Очаквам и през следващите седмици да има подобни престъпления, за да се разклати стабилността“, добавя Цветков.
Пред камерата на бТВ пък дядото на Мануела Горсова – Христо Горсов се разплака докато говореше за благодетеля Петър Христов, който помогна на младата дама, след като бе пометена от джипа на Максим Стависки.
„Петър Христов изпитваше уважение към нея. Много й помогна, върна я към живот“, добавя Горсов.
Дори след като стана ясно, че бащата на Мануела – Красимр злоупотребява с парите от дарителската сметка, Христов продължил да плаща за лечението й. Пред камерата на бТВ той споделил, че не може да остави нещо, което е започнал. Умението да прощаваме ни прави добри, казал бизнесменът.

Намери ни във facebook