Потресаващо и фатално: Жертва на изнасилване почина в коридора на болница, понеже всички легла били заети (СНИМКИ)

21-годишната Бетани Шипси е била изнасилена от приятеля си, 23-годишния Бери Финч. Мъжът вече е осъден и изпратен в затвора за шест години, но момичето от своя страна се наложило да премине под домашно наблюдение от психиатър и започнала постоянно да използва психотропни лекарства.

Също така, след изнасилването, момичето станала обсебена относно теглото си и започнала да злоупотребява с различни средства за намаляване на наднорменото тегло, съобщават британските издания. Веднъж тя приела твърде много хапчета и се почувствала зле.

 Бетани успяла да напише смс на своя приятелка, добавяйки емотикон със сълзи. Това били и последните думи написани от нея.
„Току-що глътнах повече хапчета за отслабване, отколкото беше необходимо. Чувствам се зашеметена и се страхувам да разказвам за това на когото и да е, защото мисля, че това е 15-то ми предозиране!“, пише Бетани в последното си съобщение.
Родителите на момичето, 52-годишният Дъг и 57-годишната Каръл спешно я откарали в болница. Те настоявали умиращата им дъщеря да бъде приета спешно, но в опашката преди нея имало твърде много пациенти и всички легла в интензивното отделение били заети.
„Това беше един от най-натоварените дни, който някога съм виждал в болницата в Уорчестър“, казва д-р Алиреза Нироуманд
Нито един лекар не погледнал в картона на историята на болестта на Бетани, където се споменават предишни проблеми с медикаменти и психически състояния на момичето. След 20 минути Бетани загубила съзнание, докато чакала своя ред и починала. Преди смъртта си тя тихо три пъти повикала своята майка …Превод и редакция:
Изнасилвачът Бери Финч
 

Намери ни във facebook