ШОК! Нашумялата плеймейтка Глория Аенска е направила аборт от младок! Ето снимки!

Драматични събития и обрати бележат личния живот на плеймейтката Глория Аенска.

Красавицата е била принудена да направи аборт от младото си гадже. 

След като приключила почти едногодишна връзка, Глория се запознала и хлътнала по младок, с когото още след първите няколко срещи направили… бебе. Плеймейтката била в шок, защото въпреки силните чувства не била готова за толкова сериозна крачка.

Взела категорично решение и направила аборт. Чак след това уведомила гаджето си. Последвали луди скандали и раздяла, пише „Хотарена“. 

Палавата Глория намерила утеха в прегръдките на стабилен господин, който да я избави от кошмарите на преживяното. И тук вече дошъл краят на любовта, защото младокът ги хванал на калъп. Това разкрива близка на Глория, която разпространи чат в социалните мрежи

От него става ясно, че Глория е влюбена, но категорична, че не може да остави бебето. „Много съм рискувала, не мога повече. Ще му кажа и ще види. Ако го задържа пък няма кой да ми помага“, пише Аенска.

И на 27 декември е взела съдбовното решение да се отърве от бременността. Оказа се, че малко след това същата тази „приятелка“ се е намърдала в леглото на вече бившия на Глория.

Намери ни във facebook