Брутална нощ в София! Въоръжена банда преби и ограби двама братя, смазан от бой бензинаджия до Южния парк, а буйна жена…

Диви екшъни се се разиграли тази нощ в различни краища на София, часове преди официалното откриване на Европредседателството. Първият случай  е от квартал Бистрица на столицата. Cлужител на бензиностанция е бил нападнат и пребит. Нападението е станало на ул.

„Никола Крушкин-Чолака“. Пострадалият е транспортиран в болница. На място е пристигнала полиция, за да изясни обстоятелствата около криминалното деяние.  В софийския квартал „Илиянци“ пък е бил извършен въоръжен грабеж. Инцидентът е станал на ул. „Грозден“, близо до ул. „Комета“. За произшествието съобщи жител на района.     Както медията ни съобщи, четирима неизвестни са пристигнали с малка и тъмна кола като са пребили двама братя на 40 и 45-годишна възраст. След въоръжения грабеж, двамата пострадали са транспортирани в болница. В малките часове на деня в ж.к. „Младост 1“ съседи са се оплакали от буйна жена, която е започнала да чупи апартамента си в бл. 18 и да хвърля през прозореца различни предмети. На място са пристигнали служители на реда, като жената след това е била закарана до медицинско заведение.

Намери ни във facebook