Четири съкрушени жени ронят крокодилски сълзи след Слави Трифонов. Ето какво им причини големият шоумен

Тъжна 2017-та година изпрати Слави Трифонов. Шоуменът чукна 51 години – сам, без наследници и без да е чул досега думата „татко”. Той обаче можеше да има цели 4 деца, ако жените в живота му го бяха дарили с наследници.
Ако на младини го е спирала кариерата и желанието да води по-разпуснат живот, то днес болестта му е основната причина да не се сдобие с наследник.

Обществена тайна е, че Трифонов вече от дълги години страда от болест, за която все още няма открит лек. Страхът, че се предава по наследство, днес е основната причина Дългия да не се решава на важната стъпка да стане баща.

В началото на 90-те години той започва бурна любов с известната актриса Силвия Лулчева. Двамата се срещат, докато тя е студентка в НАТФИЗ и току-що се е развела с първия си съпруг. Искрата на любовта пламва бързо между двамата, като дори заживяват заедно. Влюбените делят малко таванче близо до Женския пазар и кроят планове за бъдещето. Няколко месеца след като се събират да живеят заедно, Лулчева забременява от Трифонов. И двамата обаче са в началото на своята кариера, нямат никаква сигурност, нямат постоянна работа и пари, а едно бебе би било пречка за двамата. Така решават, че не е време да станат родители и Силвия прави аборт.

Оказва се, че любовта им не е достатъчно силна и не след дълго слагат край на връзката си, като днес почти не поддържат никаква връзка.
След Лулчева следва поредица от мимолетни връзки, но никоя дама не успява да грабне сърцето на Дългия, докато през 1997-а той не се запознава с психоложката Магдалена Ангелова. Той се влюбва безумно в нея, но известно време са само приятели. Хубавицата е до Слави в един от най-тежките му моменти – когато от ефира на БНТ свалят предаването му „Хъшовете“.

Цяла България разбира за любовта им, когато по време на концерта си през 2000 г. той обявява, че я обича безумно. „Това е единствената жена, която ме направи непрофесионалист за 2 минути“, са думите на Слави тогава. Това е и единственото публично признание на Трифонов в любов към която и да е жена в живота му. Въпреки голямата си любов обаче многобройните изневери на Трифонов слагат край на връзката им, както и една неуспешна бременност, завършила със спонтанен аборт. Въпреки всичко обаче отношенията между двамата остават силни. Трифонов оставя на Маги мезонет в „Драгалевци“ като подарък, а пък тя споделя, че той ще остане един от най-важните мъже в живота ѝ.

Намери ни във facebook