Афишираха се за желязно семейство, но приказката свърши! Енджи не спира да плаче, за всеобщ шок Рабих й причини немислимото!

Диетоложката на звездите Енджи Касабие мисли за развод.

 

Причината е, че съпругът й Рабия Ел Зейн изневерява под път и над път. Атлетичният ливанец с висок тестостерон не се задоволява със с*ксапилната си жена и редовно бръмчи по „крехко агнешко“.

 

Последната издънка на „Мистър Ливан“ 2014 е от началото на януари, когато мачото си харесал 20-годишна хостеса в известен нощен клуб в София.

Без да се свени, че е женен, Рабих започнал настойчиво да омайва силиконовата девойка и в социалните мрежи и резултатът не закъснял – нашенката не му мислила много и бързо му се отдала, разказаха от обкръжението на Енджи, пише Пик.

„Мистър Ливан 2014“ предпочитал момичета около 20 години. Съпругът на риалити звездата от последния „ВИП Брадър“ се възползвал от всяко нейно отсъствие, за да „кривне“ с някоя тунингована златотърсачка. От обкръжението му издават, че Рабих си падал по руси девойки с големи гърди, много ботокс в устните и всевъзможни подобрения, точно както жена му, която е лягала под ножа вече 4-5 пъти, твърди седмичник.

Палавникът не просто е най-красивият мъж в Ливан, но и е журналист в „Ал Джазира”, модел, продуцент и един от любимците на ливанската публика.

Намери ни във facebook