Помните ли потъналата в дън земя фолкпевица Кати! Днес тя отвя главата на всички, няма да повярвате кой е новият й мъж! Снимки, завъртя самия

Потъналата вдън земя в последните години чалгадива Кати отново е в плен на любовта.

 

След като преди 3 години драматично се раздели с половинката си Николай, заради когото заряза светлините на прожекторите, волната пеперуда на попфолка е намерила щастието в прегръдките на млад политик, пише “Уикенд”.

 

Новата изгора на Кати е виден функционер на партия в Югозапада, като в момента е районен кмет в родния град на певицата – Петрич. Двамата се запознали по работа – амбициозната певица, която се изхранва с дребна търговия с дрехи и обувки, реши да разшири бизнеса си през лятото.

Освен бутика си в столицата, русото Барби отвори магазинче и в центъра на Стоманения град. Покрай безкрайната бумащина и десетките разрешителни, които й се наложило да вади обаче, Кати се превърнала в постоянно присъствие в местната управа. 30-годишният районен кмет веднага й хвърлил око, но нямал смелостта да я покани на среща. Едва когато всички документи били вкарани в ред, управникът се престрашил да вземе телефона на певицата от една декларация и да й се обади.

Отначало 39-годишната Кати била скептична към домогванията на новия си обожател, а и откровените й предпочитания към по-възрастни и богати мъже я спирали да се впусне в афера с младока. В крайна сметка певицата решила да му даде шанс и дори вече го е запознала с щерка си Джулиана.

Намери ни във facebook