Бомба от преди 2 мин! Нова информация променя всичко за убийството на Петър Христов! Дръжте се, покушението и касапницата в Нови Искър са

Петър Христов вероятно е убит със снайпер!

 

Комуникацията на МВР с медиите е професионален проблем, коментира пред БНТ Тихомир Безлов.s

 

Комуникацията на МВР с медиите е професионален проблем. Начинът, по който се разви дискусията, беше изключително хаотичен.

 

Това коментира пред БНТ Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

„Има две гледни точки, връщаме ли се към мутренските времена. Единият отговор е – има тенденции, а другият – това е аномалия. И в двете обяснение има смисъл. Имаме два случая по отношение на убийствата – един опит и едно осъществено. И двата са много професионални. Вероятно говорим за снайпер. Такъв опит не сме имали поне от 5-6 години. Вторият случай е с оръжието в Нови Искър. И там говорим за професионално убийство.
Обикновено, когато беше дългата серия, имахме години с по три убийства на месец“, заяви Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

Припомняме, че 49-годишният Петър Христов бе прострелян в понеделник сутринта пред офиса си на ул. „Ралевица“ в София. Бизнесменът бе откаран във ВМА, но въпреки 30-минутните реанимационни действия – почина.

Намери ни във facebook