Те ти булка спасовден: Свидетели проговарят за ТАЙНИТЕ БИОЛОГИЧНИ ДЕЦА на Слави Трифонов!

Слави Трифонов е бил на козъм няколко пъти в живота си да стане баща.

В началото на 90-те години той започва бурна любов с известната актриса Силвия Лулчева. Двамата се срещат, докато тя е студентка в НАТФИЗ и току-що се е развела с първия си съпруг.

Искрата на любовта пламва бързо между двамата, като дори заживяват заедно.

Влюбените делят малко таванче близо до Женския пазар и кроят планове за бъдещето. Няколко месеца след като се събират да живеят заедно, Лулчева забременява от Трифонов.

И двамата обаче са в началото на своята кариера, нямат никаква сигурност, нямат постоянна работа и пари, а едно бебе би било пречка за двамата. Така решават, че не е време да станат родители и Силвия прави аборт.

След Лулчева следва поредица от мимолетни връзки, но никоя дама не успява да грабне сърцето на Дългия, докато през 1997-а той не се запознава с психоложката Магдалена Ангелова. Той се влюбва безумно в нея, но известно време са само приятели. Хубавицата е до Слави в един от най-тежките му моменти – когато от ефира на БНТ свалят предаването му „Хъшовете“.

Цяла България разбира за любовта им, когато по време на концерта си през 2000 г. той обявява, че я обича безумно. „Това е единствената жена, която ме направи непрофесионалист за 2 минути“, са думите на Слави тогава. Това е и единственото публично признание на Трифонов в любов към която и да е жена в живота му.

Въпреки голямата си любов обаче многобройните изневери на Трифонов слагат край на връзката им, както и една неуспешна бременност, завършила със спонтанен аборт. Въпреки всичко обаче отношенията между двамата остават силни. Трифонов оставя на Маги мезонет в „Драгалевци“ като подарък, а пък тя споделя, че той ще остане един от най-важните мъже в живота ѝ.

Няколко години след раздялата им Трифонов успява да се влюби отново. Балерината Галя успя да завърти главата му и дори да заживеят заедно. Двaмaтa имaxa дocтa cepиoзни взaимooтнoшeния и дopи Слави я бeшe нaпpaвил глaвнa бaлepинa. Според запознати обаче тежкият характер на Трифонов е станал причина двамата да сложат край на връзката си.

„Тя го обичаше безумно. Искаше да прекара живота си с него, но една негова дума сложи край на всичко. Галя забременя и беше много щастлива, но той не беше готов да стане баща, може би не я обичаше толкова.

Тя направи аборт, което сложи окончателно край на тяхната връзка“, разказват близки до шоумена.

Малко след като я уволнява заедно с целия балет, Дългия започва връзка с Алекс Раева. Певицата е може би единствената, която си е тръгнала с високо вдигната глава от леглото на Дългия, и може би единствената, която не е преживяла аборт.

Въпреки горчивия опит с връзките с балерини и певици Трифонов отново бе паднал в капана на една от танцьорките си. Той имаше дългогодишна връзка с балерината Мартина Огнянова. Според хора от шоуто това, което го е привлякло, е независимостта на красавицата, както и това, че тя не го използва.

Според някои двамата се разделили заради връзката на Мартина с боксьора Коко. Други пък споделят, че спонтанен аборт е станал причина любовта между двамата да се разсъхне. Слави вече знаел, че е болен и когато научил за бременността на Мартина, не приел добре нещата. От притеснение тя загубила бебето още в самото начало.

Тогава нещата между двамата започнали да вървят към своя край. Слави категорично заявил, че не иска деца. След няколко години съвместен живот Огнянова напусна Трифонов и днес е щастлива с боксьора, от когото има две деца, а историята с Дългия е оставила само болка в нея, предават от retro.bg.

Намери ни във facebook