Полицията обяви, че убийството е разкрито и приключи случая, но за това се мълчи! Трагедията в Нови Искър продължава! Ужас, близките на убитите са

Още в началото на годината цялата страна бе потресена от кървавата касапница, разиграла се в Къщата на ужасите в Нови Искър.

 

Там в новогодишната нощ смъртта си намериха петима души 41-годишният Неделчо Юнаков, 19-годишният му син Георги Юнаков, 72-годишната Еленка Бурджиева, както и 16-годишната доведена дъщеря на Неделчо Нанси Иванова и нейния приятел 18-годишният Боби Иванов.

 

Малко по-късно в кладенец недалеч от къщата бе открито тялото и на майката на Нанси и жена до Неделно – 44-годишната Кети Кюхова.

За цялата тази касапница виновен бе извергът Росен Ангелов.

Tой също бе открит мъртъв.

Но какво се случва със загиналите в Къщата на ужасите?

Tрагедията с телата е голяма, предава Блиц. Оказа се, че до вчера е нямало кой да прибере от моргата телата на Кети Кюхова и дъщеря ѝ Нанси.

Роднините им все още не са отишли да вземат труповете, за да организират погребението

. Сестрата на Кети – Ивет реагира след трагедията, обяснила, че няма възможност. От своя страна близките на Неделчо, с който Кети е имала връзка, категорично отказали да се погрижат за трупа й и този на 16-годишната й дъщеря. Предават, че единственият погребан е 18-годишният приятел на Нанси –Боби.

Опечалената му майка е искала да го положи в земята редом до възлюбената му, но тялото й е „заточено“ в моргата.

Намери ни във facebook