Сърцата ни се късат. Вижте какво съобщиха току-що за Нанси, която беше зверски убита от Росен Ангелов. Почивай в мир

Влюбените Нанси и Боби, чийто живот отне бруталният престъпник Росен Ангелов-Горския в Нови Искър, бяха разделени след смъртта си. Убитата в касапницата навръх Нова година Нанси е била погребана вчера, далеч от лобното си място. 

 

16-годишната девойка бе надупчена като решето от Горския на 31 декември в къщата на доведения й баща Неделчо Юнаков. Килърът екзекутира майка й Кети, бабата Елена, Юнаков и неговия син Георги.

 

След масираната акция по издирването на изверга, трупът му бе открит в изоставена вила над село Луково. През седмицата стана ясно, че Ангелов се самоубил с оръжието, с което е разсрелял семейството, пише Пик.

Според наши източници късно в сряда трупът на Нанси е бил освободен от моргата на Съдебна медицина, а вчера около 14 часа положен в гробищен парк на кюстендилско село. Както нашата медия съобщи след трагедията, Нанси Иванова е била ученичка в 23-то СОУ „Фредерик Жолио-Кюри“ в столичния квартал „Редута“.

По настояване на родителита на съучениците, децата не са пътували за опелото й, тъй като са логично са преживели трудно смъртта й. Учениците от 10 В клас, профилиран в специалността „Бизнес и предприемачество“, са почели паметта на приятелката си с рози и лалета.

Също вчера, 11 януари, бе погребан и приятелят на Нанси – Боби в гробищата на Гниляне. Останалите жертви – Неделчо и Георги Юнакови се очаква да бъдат погребани в Сапарева баня. Засега няма информация къде ще последният дом на Кети Кюхова. Живите роднини на фаталната жена я обвинявали за трагичната кончина на детето й.

Както стана ясно в процеса на разследването, Росен Ангелов, с който Кети е имала отношения, е избил фамилията от ревност.

Намери ни във facebook