Камъните ще падат от небето през следващата седмица тези пет зодии, но за други – банкет! Алена разкри тънкостите, на всяка цена трябва да

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд”

 

Овен
През идната седмица се опитвайте да сдържате нервите си, защото ще избухвате от най-малкото нещо и е възможно в яда си да направите грешка. Ще бъдете доста импулсивни, което би могло да ви създаде някои проблеми. Във ваша полза ще бъде да мислите малко повече, преди да действате.

Телец
В общи линии даденият период ще бъде успешен и спокоен за вас. Ще се чувствате в свои води и ще сте в хармония със себе си – ще ви се даде възможност да се съсредоточите в това, което вършите, да постигате добри резултати. Възможно е обаче да се изправите пред някои предизвикателства.

Близнаци
През идната седмица ще ви бъде от полза, ако сте по-прагматични и се отнасяте сериозно към всякакви проблеми, свързани с работата ви. Периодът е подходящ за бизнес начинания. Възможно е някои от вас да получат неочаквани приходи.

Рак
През периода ще бъдете изправени пред предизвикателство, с което ще се наложи да се справите сами. Може да имате усещането, че това, което трябва да свършите, е непосилно, но няма да имате друг избор. Опитайте да преодолеете страховете си и вътрешната си съпротива.

Лъв
През идната седмица вероятно ще се наложи да довършите някои дела, изостанали от миналата година. Във ваша полза е да ги доведете до край и да спазите ангажиментите си. Не обещавайте нещо, ако не сте убедени, че ще го изпълните. Обръщайте внимание на детайлите.

Дева
През идната седмица ще постигате различни резултати в работата, тъй като действията ви ще бъдат целенасочени и много продуктивни. Ще изпъкнете благодарение на уменията си. Има само един капан – да се нагърбите с повече задачи, отколкото можете да свършите.

Везни
През дадения период ще бъдете изправени пред някакво предизвикателство, което ще възникне в отношенията ви са важен за вас човек. Много вероятно е да изпитате съмнения и колебания. За да преодолеете тази несигурност, попитайте се какво наистина искате и от какво имате нужда.

Скорпион
Ще имате наистина много енергия. Ще усетите небивал ентусиазъм да се впуснете в нещо вълнуващо и интересно. Смелостта може да ви тласне в нова посока. Негативната страна на това явление е обаче склонността да действате импулсивно и да поемете прекалено големи рискове.

Стрелец
През дадения период ще бъдете в синхрон с планетните влияния, но трябва да сте малко по-организирани и подредени. Моментът е чудесен да представите пред себе си реалистични цели. Има вероятност финансовото ви положение през дадения период да се подобри.

Козирог
Ще свършите доста задачи, но ви е необходимо и време за преосмисляне и планиране. Темата за баланса между работата и почивката ще е основна за периода. Любимите ви хора ще имат нужда от вас, така че не ги пренебрегвайте. Време е да отделите повече време за дома и семейството си.

Водолей
През идната седмица вероятно ще изпотвате нужда да се оттеглите в уединение, за да размишлявате върху някои важни теми и проблеми. Осигурете си нужното спокойствие. Може да направите разчистване вкъщи – изхвърлете ненужните вещи.

Риби
Ще имате приятни изживявания, но в същото време ще се наложи да се съобразите с някои обстоятелства, които не са по вкуса ви. Ще се наложи да положите повече труд, но в крайна сметка всичко ще ви е от полза. Ще бъдете по-вглъбени в себе си, но и по-чувствителни спрямо случващото се около вас.

Намери ни във facebook