БОМБА ОТ СЕГА! Застреляният Петър Христов лъсна в афера с най-известна българска фолкпевица! Бил е във война с Коко Динев заради самата

Убитият Петър Христов бил любовник на Нелина

Петър Христов и Коко Динев имали спор заради певицата

 

Застреляният Петър Христов е бил любовник на Нелина! Бизнесменът, който беше убит миналата седмица пред офиса си в София, е имал кратка, но доста страстна връзка с певицата. И дори е водил война за сърцето й с Коко Динев.

Наши източници твърдят, че застреляният богаташ с вкусния прякор Пепи Мекицата е лирическият герой в песента на русенката „Бял мерцедес”. Аферата между двамата започва през 1996-а, когато едва 28-годишният Христов прохожда в охранителния бизнес.

Петър се запознава с Нелина по време на футболна среща, за която фирмата му е наета да осигурява реда и спокойствието на зрителите. По това време обаче блондинката е в полезрението на серийния фолк осеменител Коко Динев.

Според свидетели на драмите от това време, двамата мачовци на няколко пъти едва не стигат до юмручни сблъсъци за вниманието на шармантната дама, като взаимно си отправяли всевъзможни заплахи и обиди.

Петър е пред развод със законната си съпруга заради Нелина и нещата изглеждат много сериозни, когато на сцената излиза майката на бизнесмена – Монка. Родителката твърдо се противопоставяла на връзката на сина си с представителката на лекия жанр и държала той да запази прясното си семейство.

В крайна сметка мисията й се увенчала с успех и Христов се отказал от романса си с чалга дивата, която веднага пристанала на Коко Динев. Точно по онова време се ражда и синът на изпълнителката – Кристиян, а името на татко му до днес се пази в дълбока тайна от изпълнителката. Възможно е вече порасналият младеж да е син както на Коко, така и на разстреляния милионер.

В крайна сметка Монка не успява да спаси брака на Христов и само броени месеци след раздялата с Нелина той зарязва съпругата си и заживява със своята секретарка в типичен за родните новобогаташи стил, предават от Hotarena.net.

Намери ни във facebook