От страни всичко е цветя и рози, но Джена изсипа кирливите ризи на фолк гилдията в България! Ще ви прилошее, когато разберете

Джена е поредната, която изкара кирливите ризи на гилдията!

Поп фолк дивата Джена взриви всички с откровенията си за музикалната компания Пайнер и отношенията на певиците в нея. От думите й става ясно, че всичко в бранша е фалш, лъжа и лицемерие. А певиците дори избягват да се поздравяват.

„Някои хора сигурно мислят, че с колегите сме много близки.

И едва ли не живеем заедно, но това не е така. Едно време всички бяха много сплотени, на концерти се забавлявахме заедно. Нещата обаче се промениха за лошо“, откровена е Джена.

Съпругата на Атанас Стоев направи дует с Преслава, но след това така и не я покани на сватбата си. А причината, която изтъква, е повече от логична. Просто двете така и не успели да се сближат и да станат приятелки. А Джена не иска да бъде лицемерна.

Тя обаче признава и друго, още по-шокиращо. И то е, че от известно време не си говори и с тийн идола Галин. По думите й цялата тази конкуренция, злоба и завист убивали и последното човешко чувство, останало в тях като хора.

За машинациите, схемите и интригите в Пайнер се носят легенди отдавна. Андреа и Камелия доста пъти са надигали завесата около изпълнителите, но това стана след като напуснаха компанията, пише разкрития.ком.

Джена днес е една от малкото, които са още там и се престрашиха да нарекат нещата с истинските им имена. Което, не можем да отречем, че й прави чест. Макар да предполагаме каква ще е реакцията на колежките й.

Намери ни във facebook