Брожение в мрежата заради странна дата в некролозите на убитите в Нови Искър! (СНИМКИ)

Kакво се случва в Нови Искър – градът, над който сякаш тегне черна прокоба, заради многото убийства и нелепи смъртни случаи, разиграли се там от началото на годината. Медията ни разкри каква небивала мистерия витае около погребението на Кети Кюхова. В обширен репортаж показахме и  странния интерес към Къщата на ужасите в Нови Искър, както и първа следа за бащата на Нанси.

На портата на Къщата на ужасите се вижда окачен некролог.

На черния лист пише за смъртта на Неделчо Юнаков и сина му Георги.

В мрежата обаче веднага започна ново брожение. Читателите на БЛИЦ масово задават въпрос, който като че ли е поредната мистерия около зверското убийство, което извърши Росен Ангелов. А именно „Защо след като стана ясно, че всичките шест жертви на масовия убиец са ликвидирани още на 31 декември 2017 година, а полицията намери телата им на първия ден от новата 2018 година, на некролозите им пише, че са починали на 02 януари 2018 година?“.

„Бог знае кой ги е отпечатвал и по чия поръчка“, започват коментарите под статиите на БЛИЦ. „Вероятно тогава им е издаден смъртният акт“, размишлява пък друг читател на медията ни. Защо точно тази дата е упомената на жалейките така и не става ясно. Но едно е ясно – хората питат и искат отговор.

Намери ни във facebook