Тузарски имот край Пловдив закова рекордните € 999 000! Вижте само за какъв лукс става въпрос!

Тузарски имот близо до Пловдив стигна рекордните 999 000 евро. Двата етажа на бутиковия дом са общо 900 квадрата и се продават заедно с добре поддържан двор (1360 кв. м), лятна кухня и басейн. Първоначалната  цена е била дори още по-висока – 1 280 000 евро, твърдят запознати, цитирани от „Марица“,

Скъпото бижу разполага със собствен спа център – с инфрачервена сауна, тенис маса, фитнес, място за отдих, хамам и парна баня.

Целият под на хамама и парната баня е оборудван с подово водно отопление. Подовете са с травертинени плочки, освен фитнеса и парната баня, която е със специални топлоустойчиви плочки – така на приземния етаж целогодишно температурата е около 22 градуса, без никакво отопление или охлаждане.

Имотът е снабден с чилър, вода-вода, който е изключително енергоефективен. Има и централна инсталация за филтриране на водата, както и инсталация за нейното омекотяване. Сумата е колосална, коментират брокери от пловдивските агенции. Под тепетата в момента се предлагат няколко ексклузивни имота, но рядко цените надскачат дори половин милион лева. Луксозната къща в района на Гребната база се продава за 195 000 евро.

Друга еднофамилна къща, в близост до тенис кортове Балона, се продава за 173 780 евро. Интересното е, че имотът е енергийно ефективен, клас А, със съвременен и урбанистичен дизайн.

Намери ни във facebook