Никога не бихте предположили с какво се захвана фолк дивата Глория! Вижте само кой е новият мъж до певицата, съвсем не е случаен!

Глория се изявява в ново амплоа

Примата на попфолка Глория притежава ясновидски способности. Пайнерката посвещава все повече време на тяхното развитие и нищо чудно много скоро да стане врачка, научи Хот арена.

Певицата е сериозно увлечена по езотеричната литература. Тя прекарва голяма част от свободното си време в четенето на такива книги.

Напоследък звездата не е особено активна с клубни изяви и разполага с достатъчно свободно време, което да отдели на новото си хоби.

Глория с интерес научава езотерични трикове и с нетърпение ги прилага върху себе си и своите най-близки хора. Певицата вече се е убедила, че наученото може единствено да й помогне.

Много скоро тя се е похвали и с първите резултати. Благодарение на наученото от езотеричните книги, певицата успяла да „види“ няколко важни събития в живота на близките си, още преди те да се случат.

Всички са изумени от ясновидските способности на звездата.

Голяма част от времето си Глория е посветила на четенето литература, насърчаваща позитивното мислене. Звездата вече прилага научените техники върху себе си, за да привлече положителни събития в живота си.

Пайнерката залага и на упражнения за позитивно мислене и е убедена, че резултатът от тях няма да закъснее.

Любимата й книга е „Тайната“. И въпреки, че всички вече са забравили за нея, изпълнителката продължава да я препрочита, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Последните клюки около Глория гласят, че тя има интимна връзка със сръбски мафиот. Според слуховете, тайнственият господин е семеен, но обожава певицата и често пътува заради нея до България.

Намери ни във facebook