БЪЛГАРСКИ МЕДИИ ГРЪМНАХА: Арестуваха дъщерята на Бойко Борисов за брутално престъпление! Вижте снимки, скандал до небесата!

Екипът на BRADVA.BG се натъкна на поредния нагъл опит за дискредитация на премиера Бойко Борисов със съшита с бели конци фалшива новина!

Съмнителният и неизвестно никому сайт topnews-bg.com тиражира скандалната информация, че дъщерята на Бойко Борисов Невена е била арестувана в САЩ за шофиране на суперавтомобил „Бугати“ с бясна скорост.

Ето текста на партенката без редакторска намеса:

Венета Борисова е дъщеря на Бойко Борисов от брака му със Стела Костова

На 04.Февруари Венета шофирала новият си Bugatti Chiron, пътувайки от Лас Вегас към Лос Анджелис. Евентуално от желание да провери максимално развиващата скорост или за да измине по-бързо пътя от 435км, дъщерята на Борисов е била засечена от пътни полицаи да развива скорост от 253км/ч. Това била и причината, тя да бъде арестувана.

Престъплението:
Максималната разрешена скорост в Калифорния е 70 мили в час (113км/ч.). скоростта с която Борисова е шофирала е била 353км/ч, което се равнява на 244 мили/час. Това е със 174мили/ч. повече от максималната разрешена скорост за движение по пътя, по който е шофирала българската бизнес дама.

Реакция:
Венета Борисова е била спряна и задържана в 10:30 местно време, като един час по-късно гаранцията и от $12 000 е била платена и е пусната на свобода. Автомобилът и в момента е със свалени номера и се намира на паркинга в полицейското управление в град Виктървил, който е в близост до Лос Анджелис.

Автомобилът:
Bugatti Chiron е нов модел на френската марка суперавтомобили. Двигателят му има мощност от 1500к.с, а максималната скорост, която достига е ограничена до 420км/ч. (професионални автомобилисти твърдят, че автомобилът е способен да развие 491км/ч. при сваляне на ограничението) Времето, за което постига скорост от 0 до 100км/час е 2,2 сек. според данни по тестове споделени в интернет.
Цената на този суперавтомобил е $3 000 000.

Източник http://www.informiran.net/

Защо сме сигурни, че новината е фалшива:

– Изключително съмнителните източници – като такъв е цитиран безизвестният сайт informiran.net, в който са засичани множество очернящи и неверни новини;

– Не е посочено от къде имат информацията /прес служба на местна полиция, тн/

– „Новината“ е абсурдна сама по себе си. Бихте ли си представили младата майка Венета да извърши подобно нещо – звучи крайно неправдоподобно!

Дали подобни партенки целя очернянето на премиера с политически цели или просто някой е решил да изкара някой лев на негов гръб можем само да гадаем./BRADVA.BG

Намери ни във facebook