Ето го 4-годишното момиченце, което беше нахапано с баба си от подивял питбул! Вижте шокиращи снимки!

Вчера се разбра за поредния жесток инцидент, където в Дупница питбул нахапа малко 4-годишно момиченце и баба й. В сутрешния блок на Нова телевизия бабата разказа преживения ужас. 

 

„Кучето е на съседите ни. Често се отвързва.

Нападна ни ей така. Веднага се метнах върху малката, за да я защитя. Борих се с кучето, за да закача мен, а не детето. Разкъса ми дрехите.

 

Бях направо гола, борих се с него без да знам, че вече е нахапало внучка ми“, споделя потресената баба.

Майката на малката Никол показа и неприятната рана, която е получила щерка й на главата. 4-годишното момиченце има три шева, а шестгодишната й сестричка, която също е била на мястото на инцидента се е разминала само с уплах.

Майката и бабата на децата споделиха, че отдавна са имали проблеми с кучето й собствениците му, но на този етап безуспешно. От 100 до 250 лева ще е глобата за собствениците на питбула, нападнал детето.

В полицията вече са подавани многократно жалби заради кучето. „Доскоро се разхождаше свободно в двора. Собствениците казваха, че той си играел”, разказва Радостина, майката на Никол.

„Не искаме да махат кучето, а да го заградят и да не се разхожда свободно”, заяви бабата. Майката на Никол се заканва, че няма да остави нещата така и ще си търси правата.

Намери ни във facebook