Извънредно! Разбра се кой е музикантът, виновен за кървавата касапница край Пампорово

Антон Бояджийски е мъжът, открит мъртъв в „Ауди ТТ“ в курорта Пампорово. Той е рок музикант.

Мъжът, който е от Пловдив, е свирил е в групата „Татко Кристофър“, създадена от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има издаден самостоятелен албум на групата „Отново на път“.

Писал е и текстове на песни на БТР. 
Една от тях е „Роден от праха“Родих се от прахта, в която живях и мълчах.
Срещам самота – празна съдба.
Сянка нечия от отворена стара врата спомена таи излетяла душа.
Пр. Имах един странен свят,
Имах един странен свят
Отлита мига като птица навън, като песен изпята, изпята от мен.
Отлита мига, отшумя, странен свят.
Бял лист от нощта, захвърлен на пода от кога.
Шепот на тъга ще захвърля в прахта.
припомня, че преди по-малко от час се появиха първи снимки на тузарското черно „Ауди ТТ“, в което бяха намерени телата на простреляните музикант и банкерка, който бяха открити край ски център „Малина“ в Пампорово.
Както медията ни вече писа водещата версия е убийство и самоубийство.
По-рано  се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.
Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконнен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.
Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.
Преди минути пък Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

Намери ни във facebook