Стана ясно коя е жената, гръмната с 2 куршума в гърдите и 1 в главата от рок музиканта!

Николина Попова е жената, която рок музикантът Антон Бояджийски, е убил с два куршума в гърдите и един в главата. Зловещата сцена се е разиграла в тузаркото „Ауди ТТ“ на китариста, което бе намерено край Пампорово.
Разбра се още, че Николина е започнала работа като банков служител в ски курорта с договор от два дни. 
Както вече писа двамата са живеели на семейни начала.

Жената била разведена, а мъжът останал вдовец преди години. Всеки от тях има по едно дете – момче и момиче, и двамата пълнолетни.
Както медията ни вече писа водещата версия е убийство и самоубийство.
По-рано  се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян.Тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.
Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконнен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.
Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.
Преди минути пък Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

Намери ни във facebook