На Маги Халваджиян му потънаха гемиите! Случи се, Димитър Рачков отсече, че напуска Господари на ефира

Димитър Рачков стресна Маги Халваджиян заради Мария Игнатова!

Димитър Рачков дал ултиматум на Маги Халваджиян, преди да участва в новия комедиен сериал по Нова телевизия-„Полицаите от края на града!”.

„Засека ли се с Мария, дори само гърба да ѝ видя – напускам!“, заявил в прав текст комика. Сапунката е продуцирана от Global films, собственост на дългокосия арменец Маги Халваджиян.

Митко Рачков знаел, че Маги е предложил роля на Мария и затова поставил условия.

Той не искал по никакъв повод да се среща с бившата си половинка на снимачната площадка. Водещата също не копнеела да се вижда с Рачков по никакъв повод.

Затова блондинката отказала в началото участието си в сериала. Маги Халваджиян обаче й обещал, че двамата по никакъв повод няма да се засичат на снимките. Графикът й щял да бъде нагласен така, че двамата да не се засекат никога.

Това накарало Мария Игнатова да приеме. Защото хонорарът бил достатъчно тлъст, а ролята малка. Телевизионерката и в сериала ще си партнира с Румен Угрински, с когото бяха водещи на „Господари на ефира”.

В новия комедиен сериал „Полицаите от края на града” Игнатова била в ролята на злата му съпруга, а той-ченгето Калата.

„Трудно се работи с Игнатова и Рачков, откакто са разделени. Всички са вдигнали ръце от тях и претенциите им. В последния сезон на Като две капки вода се наложи да се засекат на сцената и въздухът се режеше с нож“, разказват хора от екипа на Халваджиян, пише разкрития.ком.

Дългокосият продуцент се чудел на кого да угоди, защото харесвал и двамата. В същото положение била и съпругата му Кремена, която била приятелка с Мария Игнатова.

След раздялата на Димитър Рачков и блондинката приключи и екранното им партньорство. Припомняме, че двамата се разделиха, след като Мария Игнатова му изневери с цирковия атлет Енчо Керязов. Но след като се позаблява с нея жененият мъжага се върна при съпругата и семейството си.

Намери ни във facebook