Нов секс скандал: Продуцентът на Ариана Гранде си показвал пениса на 5 служителки, бъркал им в гащите

Президентът на музикалната компания „Репъблик Рекърдс“ Чарли Уолк беше обвинен в сексуален тормоз от пет свои бивши служителки. Разследване на „Ролинг Стоун“, продължило месец, разкрило обвиненията, направени от Пам Кей и Кейт Харолд, които работили за продуцента в „Кълъмбия рекърдс“.
Твърди се, че Уолк, който е продуцент на Ариана Гранде, се държал неуважително с тях, правил им неприлични намеци и опипвал служителките си. „Той извади ръката си и я сложи отпред на панталоните ми.

Тактично се опитах да я махна. Беше като игра. Пробваше докъде можеше да стигне“, разказва негова жертва.
 
Кейт Харолд, която била негова асистентка, си спомня за случка, при която Уолк „притисна устните си към моите за бърза, груба целувка и след това отърка чатала си в мен, така че да усетя ерекцията му“. Тя описва работната атмосфера по това време като „наистина плашеща и депресираща и вероятно най-ужасния период в професионалния ми живот“.
 
Тя допълни още: „Веднъж Уолк седна неудобно близо до мен и ми каза, че може да издигне кариерата ми до невиждани висоти, но аз трябва да съм готова да направя всичко, каквото трябва. Той ясно намекваше, че иска да спя с него“.
 
Подобно поведение е описано и от анонимни за момента жени и се потвърждава от негови близки и познати. Уолк редовно правел неприлични изказвания по адрес на жените, изпращал им интимни снимки, включително и на пениса си и ги опипвал без разрешение както на четири очи, така и пред хора.
 
Друга негова жертва – Пам Кей, разказа, че за 7-те години работа при Уолк тя постоянно била подложена на грубо ухажване от страна на началника си, който ѝ бъркал в гащите докато я карал до вкъщи, бъркал ѝ с език в ухото по време на прослушване на нейни песни, а в нощни клубове се отърквал в нея по време на танци и след това ѝ предлагал „да си смени мокрото бельо“.
 
В официално изявление до „Ролинг Стоун“ продуцентът заяви: „Не съм правил тези неща и аз не съм такъв човек. През цялата си кариера съм се стремял да се държа професионално и уместно. Разстройващо е да ми бъдат предявявани такива обвинения толкова назад във времето, които знам, че не са верни и никога не са били докладвани. Подкрепям дискусията, която се води в страната сега, защото напълно вярвам в това колко е важно да се отнасяме към всеки с уважение и зачитане през цялото време“.

Намери ни във facebook