Пътешественик във времето извади СНИМКИ от 5000-та година. Картинката не е розова!

Мъж, който твърди, че е пътешественик във времето, показа снимки как ще изглежда земята през 5000-та година. Новините за човечеството никак не са добри, съобщава „Мирър“.
Мъжът, за когото се знае само, че се казва Едуард, открехва съвсем леко завесата за ужасяващото бъдеще на планетата. Той държал снимки от живота в град под водата, за който се смята, че е Лос Анджелис.


 
Едуард, който крие лицето си, а гласът му е променен, обяснил, че бил част от таен експеримент, проведен през 2004 година. Той му позволил да пътува във времето и така той успял да направи няколко снимки на това, което видял.
 
Странното разкритие Едуард направил в парк, вероятно в Армения. Той обяснил, че работил в лаборатория в Лос Анджелис, където му наредили да пътува във времето и да направи снимки.

 

„Стоях на огромна дървена платформа. Къщите, сградите бяха изцяло от дърво. Тогава осъзнах, че това беше същият град – Лос Анджелис, но под водата“, разказва той пред “Yahoo news”.
 
Мъжът твърди, че хората били принудени да живеят под вода, когато полярните ледове се стопили заради глобалното затопляне.
 
Миналата седмица друг човек, обявил се за пътешественик във времето – Ноа, също отправи стряскащи предупреждения за бъдещето. Той заяви, че през 2030 година единствената внучка на Мартин Лутър Кинг – Йоланда Рене Кинг, ще бъде президент на САЩ.
 

Намери ни във facebook