Ето я истинската причина за серията от беди и нещастия, които сполетяха Венета Райкова! За всичко си има обяснение, но в нейният случай е

Прокоба тегне над апартамента на Венета Райкова

Венета Райкова е убедена, че над жилището й тегне прокоба, но въпреки това вече се е отказала от идеята да се раздели с него.

 

Но за сметка на това, тв водещата може да се похвали с достоен бивш съпруг. Дори и след развода Тишо няма да сложи ръка на семейното жилище.

В момента Венета Райкова се наслаждава на просторното жилище единствено в компанията на сина си Патрик.

Тишо, който от година е управител на казино в Нови Искър, не се задържа на едно място, пише „Ретро“.

Преди да се сдобие с луксозния имот, намиращ се в затворен комплекс в столичния квартал „Изток“, тв водещата на „Папараци“ станала жертва на имотна измама.

Тя инвестирала всичките си спестявания в размер на 50 000 лв в покупката на жилище на зелено. Но в крайна сметка всичко се оказало една измама и тя не получила жилище за парите си.

След дълги разправии амбициозната блондинка успяла да си върне вложената сума.

Благодарение на участието си в „Сделка или не“ тя спечели 75 000 лв. Венета Райкова прибави сумата към върнатите спестявания и с цялата сума си купи апартамент.

Тв водещата се увери за пореден път, че над жилището й тегне прокоба преди една. Тогава съдът наложи възбрана върху имота й във връзка делото срещу Венета Райкова, което Юксел Кадриев спечели на втора инстанция.

Преди време блондинката се опита да продаде прокълнатото жилище, но остана неприятно изненадана след като видя, че не се яви нито един кандидат купувач за имота.

Намери ни във facebook