Корнелия Нинова обяви, че е разбрала кой точно стои зад Гинка Върбакова, едно листче я издало!

„Гинка повтори изказвания от пресконференция на ГЕРБ за „Техноимпекс“ – вече е ясно кой стои зад нея“, възкликна в кулоарите на НС соцлидерът Корнелия Нинова по повод нападките на бизнес дамата спрямо нея на вчерашното изслушване за ЧЕЗ.

Нинова заяви, че Върбакова е повторила изказванията от пресконференцията на ГЕРБ за „Техноимпекс“ миналата неделя, когато участваха Делян Добрев и Антон Тодоров. Вече е ясно кой стои зад нея, каза по адрес на ГЕРБ Нинова.

Нинова забеляза, че Върбакова е чела от един лист.

 

„Дори не ги беше запомнила, милата. Просто ги прочете“, усмихна се соцлидерката. 

Вчера в речта си в НС, която прочете пред депутатите, купувачката на ЧЕЗ упрекна соцлидерката, че ако я пита как на 43 г. ще купува ЕРП, то и тя можело да отвърне с въпроса – как 28-годишна жена от Крушовица може да си вземе „Техноимпекс“.

Нинова замълча вчера, а днес отговори, че има голяма разлика между двата казуса, защото ЧЕЗ засяга 3 млн. абонати.

„Много са разликите, но една е голямата. Закупуването на „Техноимпекс“ не влиза в дома на 3 млн. българи, както влиза Гинка. Не им бърка в джоба и да им изважда парите за сметките на ток, нито е националната електрическа мрежа и националната сигурност“, каза Нинова.

По думите й, ако някой до вчера се е съмнявал кой стои зад Гинка от Пазарджик, след нейното изказване на съвместното заседание Комисията по енергетика и тази по контрол над службите вече няма съмнение.

Намери ни във facebook