Брутално нападение над певеца Константин! Извадиха му ножове и стана страшно!

Константин преживял истински кошмар, обезумели роми му извадили ножове

Константин бил на косъм от убийство. Преди известно време любимата фолк звезда попаднал в кошмарна ситуация по пътя от Хасково за Димитровград. Коцето за малко да стане жертва на роми, съоръжени с ножове.

Певецът съвсем случайно се натъкнал на ужасния инцидент.

Той пътувал по задачи заедно с шофьора си когато покрай шосето видели група разбеснели се роми да се млатят и ръгат с хладни оръжия. Въпреки натоварения трафик никой не пожелал да спре и да ги разтърве., предават от електронното издание retro.bg.

Константин нали е с добра душа накарал шофьора си да отбие от пътя и да спре. С намерението да разтърват биещите се. Но яростните побойници ги нападнали и започнали да ги бият. Докато един от престъпниците успял да разпознае любимия на българите фолк певец. С което сложил край на мелето.

Коцето се отървал с не много сериозни наранявания. Само със съдрани дрехи и синини по тялото, но уплахата ще помни цял живот.

Много скоро след случката си извадил разрешително за оръжие. Ходел с него по участия защото често по нощните клубове се стигало до пиянски свади. А гардовете не винаги можели да реагират на време.

С оръжието Константин се чувствал по-защитен и в дома си. Преди да се пренесе в новата си тузарска къща певецът няколко пъти ставал жертва на обири. Дори една от кражбите се случила докато той бил под душа в банята.

Наплашен от набезите на престъпниците фолкаджията вече не държал нищо ценно е дома си. Парите и бижутата предвидливо били скрити в банков сейф. Единствените по-скъпи неща в дома му били техниката и уредите.

Намери ни във facebook