Любовта ръжда не хваща! Мария Игнатова еротично скръсти крака пред Рачков в мола, а после… (СНИМКИ)

Бившите любовници Мария Игнатова и Димитър Рачков пак са си близки. След разялата си, настъпила преди повече от година, двамата старателно се отбягваха, но сега отново се радват един на друг. Колко им е хубаво да са заедно, е видно от снимките, които им бяха направени във вторник в столичен мол, пише „Уикенд“. В търговския център Мария и Митко присъстваха на пресконференция по повод старта на новия БГ сериал „Полицаите от края на града“.

Рачков и Игнатова, които също имат роли в стартиращата този петък комедийна сага на Нова телевизия, пристигнаха поотделно на представянето. След официалната част обаче двамата не побързаха да си тръгнат, а се събраха да си бъбрят. Водещите на „Господари на ефира“ се усамотиха на маса на последния етаж в мола и си загукаха като влюбени гълъбчета. Отстрани те изглеждаха така, сякаш никога не са се разделяли и чувствата им един към друг са все така силни.

Задушевният им разговор продължи около 40 минути. За това време дългогодишните интимни половинки изпушиха по няколко цигари и обсъдиха куп неща. Докато си хортуваха Мария седеше на столче, скръстила еротично крака, а Митко стоеше прав до нея. Русокосата красавица бе привидно много спокойна, а на събеседника й му личеше колко се вълнува, задето отново е в нейната секси компания.

Двамата можеха да си приказват и още, ако техни колежки от екипа на братята Халваджиян не се бяха присъединили към тях. На Игнатова не й стана хич приятно, че й нарушават раздумката с бившия й любим и първоначално тенденциозно не обръщаше внимание на придошлите.

5 минути по-късно звездната седянка бе окончателно разтурена. Мрия и Митко се отправиха заедно към паркинга на мола и изчезнаха от полезрението на всички. Дали тв звездите са продължили срещата си на друго място или всеки от тях е поел самостоятелно по лични дела, не се знае.

За Раздялата на Рачков и Игнатова се заговори още през 2016-а. Доказателства, че връзката име приключила обаче липсваха чак до лятото на 2017-а. Тогава в открито писмо до медиите бургаският комик призна, че отдавна е скъсал с блондинката и помоли веднъж завинаги всички да спрат със спекулациите.

Намери ни във facebook