Лора Крумова го закъса здравата! Огромна опасност за водещата! Преследва я навсякъде, от полицията съобщиха, че

Луд преследва Лора Крумова от години

От години Лора Крумова е преследвана от свой почитател, който е луд по нея. Първоначално блондинката приемала с насмешка случващото се. Но след като ухажьорът й започнал да става по-настоятелен, на нея вече започнало да й писва от това.

 

Мъжът, който е влюбен в нея, е от дупнишкото село Бистрица.

Той е много по-възрастен от нея и от няколко години от пенсионер. Дядо Венци върти собствен бизнес. Той е собственик на частна ферма в района.

Първоначално той осъществявал контакт с Лора Крумова единствено чрез служебния й телефон. Но след като разбрал и личния й номер, той станал по-настоятелен.

Пенсионерът директно предложил брак на Крумова. Той настоявал тя да го посети в дома и твърдял, че няма да остане разочарована, тъй като ще й предложи охолен живот.

Обожателят на Лора Крумова я уверявал, че ако приеме предложението му за брак, ще я заведе на околосветско пътешествие. На блондинката вече започнала да й писва от настоятелния обожател и се чуди как да се отърве от него.

За разлика от нея, Сотир не приема сериозно случващото се и дори не ревнува любимата си от дядо Венци.

Оказа се, че обожателят на тв водещата е известен в родния си край. Преди време той се кандидатирал за кмет, но не получил подкрепа от съселяните си.

Наскоро дядо Венци имал проблеми с полицията. Той получил отказ за подновяване на разрешителното му за използване на оръжие.

Полицаите го предупредили, че ако до една година не се отърве от оръжието, то ще му бъде отнето в полза на държавата, пише „Ретро“.

Намери ни във facebook