Току що прочетох и не мога да повярвам! Любимата водеща на България Наталия Симеонова

Наталия Симеонова, която се прослави като лице на предаванията „Море от любов” и „Предай нататък” по bTV, стои безработна от 2016-а. 48-годишната бивша тв водеща не желае да има нищо повече с телевизията у нас. Тя е категорична, че времето, в което се е чувствала горда с професията си, безвъзвратно е отминало, пише „Уикенд“, цитирани от Блиц.

 

 

 

 

 

„Телевизията, такава каквото е в момента, ме омерзява.

Н
е съм вярвала, че ще дойде момент, в който да се срамувам от гилдията, към която принадлежа, защото винаги много съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си. Като цяло сега имаме беззъба публицистика, арогантни авторски предавания и безпардонни, грозни, лепкави и слузести риалити формати”, коментира журналистката.

Ако прояви желание, тя би могла да реализира нов тв проект.  Все още законният й съпруг Денис Ризов има дългогодишни партньорски взаимоотношения с Би Ти Ви като продуцент на „Търси се” и вероятно лесно би я лансирал в някое предаване, за да възроди кариерата й. Наталия обаче е категорична, че не иска да работи в днешната телевизионна среда.

„Преди година и половина, на 25 септември, в неделя, точно след празника, по Би Ти Ви, излъчиха пилотката на „Обичам те, благодаря ти, извинявай”, спомня си Наталия. Концепцията на шоуто й била гостът да запознава зрителите с трима души, които са му оказали голямо влияние и към които се чувства задължен. В първото издание била представена Нешка Робева. Двете с Наталия прекарали цял ден заедно, ходили дори до вилата на треньорката.

„Снимахме я през юли, предадохме пилотния епизод, защото от телевизията казаха, че е спешно, а след това не го гледаха две седмици. Това е много обидно. После го видяха, излъчиха го без никаква реклама, постигнаха добър резултат и казаха: „Висок рейтинг, но можеше и още”. И на мен ми стана много болно и повече нищо не им предложих”, признава Симеонова.

Сега тя предпочита да не работи. Пък и в последната година никой от телевизията  не я е търсил, за да й предлага проект.

 

Намери ни във facebook