Последна информация! Разтърсващо със своята жестокост убийство в България! Ликвидираха Илия, убиецът е самият

Племенник преби до смърт вуйчо си, който бил прикован на легло в жилището си в Нова Загора.

52-годишният Илия е починал в мъки вследствие на жестокия побой.

 

След като се саморазправил с роднината си, племеникът му Илиян Михайлов подал сигнал на 112 да дойде линейка.

Пострадалият е откаран в местната болница, където по-късно издъхнал.

Семейната драма потресе жителите на града, след като научиха вестта за случилото се навръх националния празник на България 3 март.

Първоначално племеникът Илиян твърдял, че родственикът му е паднал от кревата и така се наранил, пише „Телеграф“. Медиците обаче констатирали няколко травми по главата, които нямало как да са от едно падане. Лекарите коментираха, че ако е паднал, то вуйчото е трябвало да падне поне няколко пъти на главата си, за да пострада така. При прегледа лекарите констатирали, че Илия е целият в стари и пресни синини, имал счупени ребра, а крайниците му били почти некротизирали от измръзване.

След като установили, че възрастният мъж е подлаган на системен тормоз и насилие, медиците подали сигнал в полицията. В хора да образуваното досъдебно производство станало ясно, че 34-годишният Илиян често биел родственика си, за когото уж поел ангажимент пред майка си, която заминала да работи в Гърция, да се грижи. Инвалидът бил оставян да гладува и държан на студено, защото нямало печка в стаята му. Съседите му знаели какво се случва, но не смеели да се месят заради сприхавия нрав на млад мъж.

Намери ни във facebook