Звездата от „Скъпи наследници“ Валентин Танев сподели голямата болка в своя живот!

Актьорът от сериала „Скъпи наследници” Валентин Танев призна, че след като са го приели във ВИТИЗ, баща му се е отказал от него. “Два пъти кандидатствах във ВИТИЗ, а те не ме приемаха по обективни причини, не съм бил много добре подготвен”, призна той в предаването „120 минути” по bTV.

 

“На третата година кандидатствах, вече бях втора година студент във ВМЕИ. Тогава, за да можеш да кандидатстваш в друго висше учебно заведение, трябва да имаш минимум успех 4 в заведението, което учиш.

И аз за една седмица си взех всички изпити във ВМЕИ-то.

Не спах една седмица, за да мога да ги взема и да отида да кандидатствам във ВИТИЗ, без да съобщя на родителите си. Съобщих им на 20-ия ден, когато бях сигурен, че съм приет”, допълни Танев.

„След като ме приеха във ВИТИЗ, баща ми се отказа от мен. Каза: Аз син повече нямам. Отказа да ми изпраща каквато и да било издръжка, а първите няколко месеца все още не можех да получавам стипендия, докато се уредят нещата документално”, спомня си актьорът. Нямах друга възможност и писах едно писмо на дядо ми, който в продължение на три-четири месеца ми изпращаше пар, допълни Валентин Танев.

Намери ни във facebook