Семейната драма на Стоянка Мутафова най-накрая видя бял свят, много е тежко. Всичко се корени в най-близките!

Стоянка Мутафова и нейната дъщеря Муки се погрижили за племенника й Константин

Семейната драма на Стоянка Мутафова излезе на бял свят. Брат й Румен и неговият син Константин, който е племенник на актрисата, са в основата на всичко.

 

В дома си първата дама на театъра има достатъчно място и за Константин. Но Муки Грубешлиева едва се справяла с грижите за майка си и категорично отказала да приеме братовчед си в своя дом.

Константин, който е на 50 години, не живеел в мизерия, но се чувствал самотен.

По настояване на Стоянка Мутафова щерка й често я придружавала до дома, в който мъжът е настанен. Това обикновено се случва преди празници. И най-вече, когато 96-годишната легендарна актриса се чувствала в добра кондиция.

Тя не крие, че племенникът й имал проблеми още от детските си години заради фамилна обремененост. Майка му имала същите проблеми.

От самото начало Стояна била против брака на Румен с родителката на Коста. Последната имала славата на голяма любовчийка.

Актрисата не крие, че снаха й често осъмвала при различен мъж. Когато синът й се родил, се разбрало за проблема му. Но неговата баба по бащина линия не била съгласна детето да бъде настанено в дом.

С напредване на възрастта проблемът му се задълбочил.

В пристъп на криза може да убие дори човек. Стоянка Мутафова се уплашила, че може да убие нея или щерка й. И решила да го настани в специално заведение. Актрисата не крие, че издръжката му там й излиза скъпо. Но така се чувства спокойна.

Константин изпитвал чувство за малоценност. Още в детските му години неговата майка изобщо не му обръщала внимание, пише „Ретро“.

Намери ни във facebook