Гала разбра и побесня! Зейнеб и заби нож в гърба! Водещата буквално я отгледа в шоуто си, но сега младата фурия

Зейнеб пуска свое шоу в интернет

Когато Зейнеб Маджурова си навие нещо на пръста, няма сила, която да я спре.

 

Участничката в първия „Биг Брадър“ за пореден път показа, че няма никакви пречки пред омбициите си и този път постигна една от мечтите си – свое женско развлекателно шоу. Предаването й вече е факт, а мераците на туркинята от Бургас са да бутне по рейтинг водещата Гала – пише в. „Уикенд“

.

Макар Зейнеб и водещата на „На кафе“ да се водят първи приятелки, двете нерядко са попадали в конкуренция. Разбира се, засега резултатът от нея винаги е бил в полза на Гала. Още преди да започне да помага като репортер в Нова тв, каквато е голямата й мечта, Зейнеб първо минава през няколко кабеларки и води свои рубрики именно в сутрешните часове.

„Гала е не само моя приятелка, но и невероятен учител. В началото постоянно я наблюдавах какво прави, как се подготвя за ефир. Попивах всичките й знания и умения“ – споделяла е Зизу.
След толкова години в сянката й обаче Зейнеб най-накрая събра смелост да покаже, че не е доволна от това цял живот да бъде само репортер. Желанието й да поеме цялото шоу се изявило още повече, след като на Гала й се наложило да отсъства от работа няколко дни. Тогава бургазлийката бе извикана да поеме повече ангажименти и ефирно време, за да запълни дупката.

Сега Зейнеб е направила свой канал в „Ютуб“ и в него събира видеоклепове, в които показва живота си.

Намери ни във facebook