Вечно млада синоптичка изуми света, красотата й сякаш е неподвластна на времето (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Израснахме със нейните предавания. Защо ние сме по-възрастни, а тя напротив, сякаш не се е изменила? „- питат учудени потребители в интернет, гледайки 44-годишна водеща, който работи от 1996 г. насам в телевизията.
Има мнение, че азиатците и остаряването са несъвместими понятия.

 И има много доказателства. Вечно младите жени и мъже от Азия не се уморяват да поразяват обществеността със снимките си. Но 44-годишната китайка Ян Ден изуми дори сънародниците си. Започва кариерата си в телевизията като водеща на прогнозата за времето през 1996 г., оттогава са преминали 22 години и зрителите не могат да открият признаци на стареене по нейното лице.

Това, че китайката явно притежава тайната на вечната младост, стана очевидна, след като централната китайска телевизия в чест на Международния ден на жената направи микс от появите на Ян Дан на екрана, включително и кадри от най-ранните й предавания. 

Видеото бе публикувано в популярната китайска социална мрежа Weibo и събра хиляди възторжени коментари. „Мнозина са израснали с прогнозите за времето, обявявани от Ян, защо ние сме по-възрастни, а тя напротив, сякаш не се е изменила?“ – питат се един друг потребителите. Някои дори предполагат, че всички тези кадри са снимани в един ден: „Не може човек да не се  промени изобщо за 22 години!“ Впрочем, вижте сами.

Превод и редакция:

 

Намери ни във facebook