Драматичен момент: Очевидец се нахвърли с чук спрямо шофьор, който смачка няколко коли и искаше да избяга (СНИМКИ/ВИДЕО)

Видео показва шокиращия момент, в който свидетел на инцидент на пътя изважда чук и започва да удря по прозорците на джип Нисан, докато шофьорът се опитва да напусне мястото, където е ударил няколко коли.
Инцидентът е станал в Маями преди ден, съобщава „Дейли Мейл“. Клип, направен от очевидец показва целия хаос и драматичност на ситуацията. 

Видеото започва с последиците от действията на явно неадекватния шофьор, който преминал преди това на червена светлина на светофара и помлял автомобилите.

След това виждаме как той започва да маневрира, за да изчезне от мястото. Няколко души слизат от колите си и се опитват да му попречат да се измъкне. Тогава и един от тях вади от автомобила си голям чук и започва да удря по нисана. В крайна сметка шофьорът, предизвикал инцидента, е заловен от полицията малко по-късно като според информацията е изглеждал така сякаш е бил приел наркотици.

Избягалият шофьор се оказал 25-годишният Максуел Лагутенко. Предявени са му няколко обвинения от съда като гаранцията, която е трябвало да заплати, за да не остане в ареста е била 6 хил. долара.

Съобщава се, че никой не е пострадал при инцидента в Маями.

 

Намери ни във facebook