Ужасяващо: Съсед погуби живота на учителка след като гледал с часове порно (СНИМКИ)

Британец, който вдъхновен от порнофилми и под влиянието на наркотици уби учителка, бе осъден на доживотен затвор. Съдът постанови за Люсиан Синч от лондонския район Кройдън минимален период от 20 години зад решетките преди да може да иска преразглеждане на присъдата, съобщава „Мирър“.
34-годишният Стинч бил възхитен от 36-годишната си съседка Флорина Пастин, която той убил с чук и я залял с вряща вода. След това мъжът нападнал 25-годишния си племенник и близначката му, с които живеел заедно.

Синч, който е управител на хотел в Кройдън, години наред ухажвал Флорина, изпращайки й любовни послания и картички с думите „На най-красивото създание във Вселената“. Мъжът дори поканил учителката на среща, но тя не се съгласила. Впоследствие той успял да инсталира скрита камера в банята, за да наблюдава Флорина. Полицията е открила снимки и видеоклипове.

Също така, престъпникът е имал садомазо наклонности и проблеми с алкохола. В нощта преди убийството той смесва голямо количество сайдер с кокаин и след това в продължение на шест часа гледа порно, в което жените били измъчвани, изнасилвани и убивани. На сутринта Синч взел чука и нападнал Флорина. Няколко минути преди това написал на шефа си: „Здравейте, не идвайте днес, за да ме вземете, имам работа тази сутрин. Ще дойда по-късно.“

Племенниците, след като чули викове, се опитали да го спрат, но убиецът започнал да нанася удари и върху тях. След това скрил оръжието си, преоблякъл се за работа и отишъл в хотела, сякаш нищо не се е случило.

Флорина починала два дни след нападението. Лекарите открили 18 разкъсни рани на главата си и множество фрактури на черепа, както и подуване на бедрата и слабините.

„Чувствах ярост, сякаш ми беше направила нещо, сякаш бяхме се карали отново, както се е случвало преди. Аз просто минах покрай нея и тя ме попита дали всичко е наред с мен. И аз изпаднах в бяс“, разказал убиецът.

Намери ни във facebook