Бургаски депутат и известен музикант претърпяха брутален инцидент на магистрала „Тракия” (ЗЛОВЕЩИ СНИМКИ 18+)

Тежък пътен инцидент са претърпели бургаският депутат Ангел Исаев и популярният кларинетист Борислав (Боби) Йоцов. Катастрофата е станал около 22 часа снощи на АМ „Тракия“.
На път за София около 22 ч. на пътя внезапно изскачат диви прасета.

„11 прасета убих, да. Аз такова нещо не съм виждал… Жив и здрав съм, слава Богу. Наред е всичко”, разказа Боби Йоцов, който блъснал животните със своя „Мерцедес”.
 

Автомобилът му е размазан, но кларинетистът няма тежки наранявания, съобщава „Флагман“. 

След въпрос дали се е уплашил, Боби Йоцов каза: „Не, по-скоро се уплаших за тези след мен, защото щеше да стане голямо меле и беше голяма паника да ги отклонявам хората.”
 

Оказа се, че непосредствено след него със своето „Ауди” е пътувал бургаският народен представител Ангел Исаев. Той бързал за столицата, за да участва в днешния пленарен ден.

Исаев доударил две от прасетата, блъснати от „Мерцедеса” на Боби Йоцов. Колата на депутата все пак не е пострадала тежко.

Той разказа: „Можеше да се случи нещо много по-сериозно, защото когато неговата кола удари тези 11 прасета, автомобилът му изгасна. Добре, че той успя да бутне колата и аз да помогна. Отклонихме я от пътя.”
 

До инцидента Ангел Исаев и Боби Йоцов не се познавали.

Двамата тръгнали да спират движението. Кларинетистът не успял да извади триъгълника от колата. Използвал светлината на телефона си, за да сигнализира прииждащите автомобили.

В крайна сметка тирове спрели, така блокирали трафика по магистралата и предотвратили други инциденти.

Ангел Исаев разказа: „Аз звъннах на 112, звъннах на полицията в Карнобат, която много бързо реагира и след сигнала бързо дойдоха. Но съм разочарован от полицията в Стралджа, които ни държаха два часа там, понеже само един човек бил упълномощен да пише, другите нямали право на това нещо. А и той бил сам на 27 села. За съжаление чакахме два часа.”

След въпрос дали са се уплашили, Ангел Исаев каза: „Аз честно казано малко, защото знам какво можеше да се случи, но той беше много зле. Просто аз идвам със скорост 130-140 км/ч и изведнъж гледаш едни трупове отпреде ти наредени. Не знаеш дали са животни, на мен ми се стори, че човек може да е… Лежи на земята и е тъмно… просто ситуацията беше ненормална.”

Ангел Исаев закарал Боби Йоцов до Бургас, настанил го в хотел.

Двамата се разбрали да пътуват заедно и до София в следващите часове с колата на депутата.
Автомобилът на Боби Йоцов е смачкан и негоден за употреба. Кларинетистът обаче е благодарен, че не са засегнати животът и здравето му.

Намери ни във facebook