Фенове на красавицата Кристин се молят да се оправи, Дивна и Кристо мълчат (СНИМКИ)

Красавицата и Дивна са приятелки от доста време и често качваха сторита в социалната мрежа от свои излизания, среднощни разходки или бурни партита в различни заведения. За сметка на това общите снимки в профилите им са доста малко.

След инцидента Дивна не е била активна по никакъв начин в социалните мрежи от 5 март. Това е абсолютно нормално, смятат почитателите й, имайки предвид какъв шок е изживяла и самата тя.

Коментари на загрижени фенове на Кристин заваляха под някои от снимките й в социалната мрежа. Всички й желаят бързо възстановяване и се надяват моделката да се върне съвсем скоро към работата си.

„Много съм шокирана от това, което ви се случи! Пожелавам ти бързо оздравяване,да не се отказваш и да бъдеш много, много усмихната! Прекрасна си!“

Ставай и мачкай Кристин! Оправяй се бързо, нежно създание!“

Към момента е ясно, че Кристин е с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния крак. Драматичните слухове за ампутация и на двата крака на моделката за момента се оказват неверни, твърди агентът й.

Кристин е много слънчево момиче. Мечтае един ден да стане дизайнер и да създаде голяма модна марка. Тя е от хората, които обичат да четат книги. „Преди обичах да чета романтика, после задължителната литература в училище, след това се запалих по биографиите на различни модни дизайнери, а после пък се наслаждавах на творби на Сенека”, признава блондинката в свое интервю преди година.
 Илиева сама признава в свое интервю преди година, че се е запалила по модата от баща си, който е дизайнер, не на дрехи, а на мебели. „От малка винаги съм имала страст към модата”, добавя тя.

 Красавицата е много организирана и вярва в зодиите. Самата тя е представител на знака Лъв. Чувства се вдъхновена от различни неща в  „Инстаграм“, Кайли Дженър и Риана.

 Илиева около 2 години бе интимна половинка на рапъра Кристо. Имаше много спекулации около раздялата им, но моделката винаги твърдеше, че крахът на отношенията им не е поради липсата на любов, а защото тя просто е решила да тръгне по своя моден път, коренно различен от този на рапъра.

Приятели на Кристо признават, че той е бил съсипан след раздялата им, а чувствата му към Кристин били наистина силни и истински.

 Моделката наистина до този момент жънеше само успехи. Тя работи с много световни агенции, сред които Ford Models (САЩ), Hive Models (Англия), Bareface (Дубай), Lab Models (Милано).

На всички снимки Кристин изглежда повече от ослепително, в което можете да се убедите и сами.

Намери ни във facebook