И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ! Стефан Данаилов изненадващо се събира с голямата си любов след толкова дълга раздяла!

Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева заедно на сцената? Двамата актьори, които имат син – Владимир, може съвсем скоро да се съберат в първата си обща пиеса, която Ирен пише в момента. 

„Пиесата е много добра, ще поканя Ламбо за нея. Нищо чудно да се качим заедно на една сцена. Защо не?“, подхвърли Кривошиева.

Данаилов вече е прочел въпросната пиеса и я е харесал. Самата Ирен в момента движи и още един проект. Помага на хора от 7 до 77 години да се самоусъвършенстват и да намерят себе си като артисти.

„Всички те ще покажат умения, на които ги уча в момента. Това са хора, които искат да променят страха, притеснението и неувереността в живота, които им пречат да успеят. След като стигнем до някакъв успех с всички, ще направим пиеса, в която също ще поканя Стефан да се включи“, сподели Ирен пред ежедневник.

Идеята на Кривошиева дошла случайно. „Често наблюдавам хората около себе си, които се провалят в търсене на работа, връзка или успех. Разбирам проблема им и ми се е случвало да помагам. И така, вече в една зала в „Люлин“ работим по въпроса“, споделя Кривошиева, пише Пик.

Тя категорично опроверга информацията, че съпругът й Николай е катастрофирал зверски, каквито твърдения се появиха напоследък. Истината е, че някой е закачил паркираната им кола и сега тя е леко чукната. По време на инцидента в автомобила не е имало никой.

 

Намери ни във facebook