Драмата в „Гласът на България“  продължава, напусна ли завинаги  шоуто Поли Генова?

След като в последния епизод на „Гласът на България“ Поли Генова гневно напусна шоуто, феновете на предаването още се чудят ще се завърне ли певицата в треньорския състав или ще има някой друг на нейно място?

Причината за нервната й реакция е фактът, че в новия сезон талантливите участници предпочитат отборите на колегите й, а Графа и Иван Лечев са в коалиция срещу жените в журито. Така Поли до момента е събрала най-малко изпълнители, които да води към финала. Генова е най-ядосана на Влади Ампов, който й върти най-много номера, въпреки че са близки приятели в живота, пише Блиц

Блондинката изригна след последния участник – 20-годишната Гергана Любенова, на чието изпълнение Поли дори се просълзи, но талантливата девойка предпочете отбора на Графа. Генова направо простреля с гневен поглед Влади, който за пореден път успя да измъкне желан от нея кандидат.

И макар че в началото Поли подходи по-скоро като на шега относно случващото се, след напускането на Гергана от сцената, треньорката реши да направи същото.

В социалните мрежи веднага се появиха коментари на почитатели на Поли, че се надяват тя да се успокои и да не прави чак такава драма на този етап, защото кастингите на тъмно не са приключили и още има талантливи участници, които тя да привлече.

 

Намери ни във facebook