В момента гърми по всеки български сайт. Поморие почерня от полиция. Тръшкат наред. Проснаха самия

След като улица „Пирин” в центъра на Поморие почерня от качулки и автомати, сега репортер на Флагман.бг засече втора част от полицейския екшън, който очевидно до часове ще обхване целия град.

Преди минути, около 16:00 часа по главния път, свързващ новата със старата част на града, полицейски патрул засече черно „Алфа Ромео”. Водачът му е проснат на тротоара пред бензиностанция „Лукойл” – в близост до манастира „Св.

Георги”.

Според очевидци, при ареста трима, които са се придвижвали с алфата, единият вместо да се подчини и доброволно да подаде ръце за белезници е ударил жесток юмрук в главата на полицай. Това е „взривило” колегите му. В момента двамата са ареста, а третият е унизително проснат с белезници по корем
, за да бъде свидетел на претърсването на черната кола.

Спецоперацията срещу пресичането на пласьорите на дрога, подготвящи се с нужния асортимент за сезона, ще обхване целия град до броени часове, предположи полицейски източник пред Флагман.бг.

От ОД на МВР-Бургас отказват информация за мащабите на акцията и по чие разпореждане текат обиските и претърсванията.
В 14:30 ч. специализирани части щурмуваха дома на една от знаковите фигури на ъндърграунда по Южното Черноморие – Христос Янулис, който е шурей на Димитър Желязков – Очите. Още няма данни той да е изведен от дома си с белезници. Претърсването у тях продължава.

Намери ни във facebook