ГРЪМНА СЕГА! Ударна спецакция в Поморие! Закопчаха един от най-близките на Митьо Очите! Вижте само какво е извършил с 19-годишен

Петима души са задържани при специализирана операция на полицията в Поморие срещу наркоразпространението. Един от тях е свързан с несебърския бос Митьо Очите.

Засега от МВР не съобщават подробности, но шефът на Областната дирекция в Бургас старши комисар Калоян Калоянов потвъди пред Дарик радио, че тече такава акция. 

Тя беше зрелищна – полицаи спираха директно на улицата автомобили с подозрителни лица, постове на униформени имаше по възловите артерии в региона.

Претърсени са жилища на заподозрени.

Сред проверяваните е Христос Янулис, брат на Антигона Янулис – втората съпруга на Димитър Желязков-Очите. Именно той е един от задържаните.

Причината за арестите е, че 19-годишен младеж от Поморие е бил измъчван от тях. Момчето е било държано в плен, завързано със свински опашки, разкриха осведомени, съобщи „24 часа“. 

Късно тази вечер потърпевшият ученик е бил разпитан в полицията.

Смята се, че арестуваните са оказвали натиск над дилъри. 

Има вероятност срещу петимата или част от тях да бъдат повдигнати обвинения за организирана престъпна група и разследването да бъде поето от спецпрокуратурата.  

Намери ни във facebook