Виктор Калев вдигна хонорара си, откакто напусна Слави Трифонов

Виктор Калев се радва на славата си, след като напусна Слави Трифонов. Противно на очакванията, че без подкрепата на Дългия, комикът няма да се справи, той доказа, че е точно обратното.

 

Откакто се отлъчи от шоуто, той не може да се оплаче от липса на ангажименти. Той печели луди пари от гастролите си из страната.

Моноспектакълът „Грамофон“ ще му донесе солидни приходи и от изявите му зад граница.

 

Комикът вече е поел ангажимент за изява в САЩ. Пътуването му до там съвпада с началото на Капките. Миналата година Виктор Калев се изявяваше като жури във формата.

Маги Халваджиян останал много доволен от Калев и настоявал да продължат съвместното си сътрудничество. Но комикът този път категорично отказал.

Продуцентът му предложил хонорар от 3 000 лв месечно. Сумата той ще заработи за 4 дни – точно толкова са живите предавания месечно. За три месеца, докато трае шоуто, Виктор Калев ще получи 9 000 лв общо.

Но въпреки привлекателното предложение, той категорично отказал.

Заплащането се видяло прекалено ниско на Калев и той отхвърлил предложението на Маги Халваджиян.

Комикът дори сподели в ефир, че това е причината за отказа му. На въпроса на Рачков и Зуека защо няма да участва в следващия сезон, Виктор Калев отвърна, че плащат прекалено малко – само по 30 лв месечно.

Комикът изтъкнал тази причина и пред Маги Халваджиян, заявявайки че благодарение на изявата си в САЩ за по-кратко ще спечели много повече от 9000 лв. Но продуцентът не се хванал на намеците му и дори не преговарял с него, пише Ретро.

На мястото на Виктор Калев в музикалното шоу ще се изявява или Джуди Халваджиян, или Геро. И двата варианта са по-изгодни за Маги Халваджиян, отколкото да наеме Калев на хонорар, по-висок от 9 000 лв.

Намери ни във facebook