Липсва ли ви? Цяла България тръпне в очакване. Ани Цолова е

Ани Цолова е едно от най-известните телевизионни лица в България. Дълго време тя бе водеща на сутрешния блок на Нова телевизия, преди да слезе от екран.

Преди броени дни Ани навърши 43 години.

Пред Mila

.bg тя разказа за своя живот и какво обича да прави с мъжа си Васил и сина си Калоян.

Пред изданието Ани Цолова споделя, че с Васил и Калоян обичат да посещават по-диви и по-слабо посещавани места, където могат да си отдъхнат сред природата. С мъжа й са обикаляли цялата страна и вече имат някои любими места, които не пропускат да посетят. Дори са открили добруджанско село, което изглежда като рая на земята – две стари къщи са реставрирани с пари, спечелени в Англия.

Със своя мъж Васил Ани се запознава на работното място. Васил има дъщеря на 21 години от друг брак – Ада, която учи и живее в Ню Йорк. Ани споделя, че обича да си общува с нея на различни теми. Тя се разбира добре и с малкия си брат Калоян.
За да спортува, Ани посещава класическа степ аеробика. Ходи пет дни в седмицата и се чувства прекрасно след тренировка. Споделя, че го прави, защото й харесва, а не насила.

Водещата признава, че голям пропуск й е фактът, че не умее да готви добре. Тя споделя, че мъжът й Васил е виден кулинар. Тя обаче също се учи, защото я стимулира да приготвя вкусни ястия на малкия Калоян.

Ани Цолова е влюбена в малкия си син Калоян. Когато говори за него, в очите й изплуват сълзи. Нарича го дар от Господ, както прави и всеки друг родител за детето си. Тя споделя, че се е чувствала много тревожно по време на бременността си, като дори лекарят я е предупредил да спре да се притеснява толкова. Притеснявала се е, че може да стане майка-орлица, но това не се е случило. Определя сина си Калоян като нейната батерия в живота, даваща й непрестанна енергия.

Намери ни във facebook